solig dag!

Hej igen folket!

Gud vad varmt och skönt det har varit idag! =)
En perfekt dag att vara ute på landet hos mormor och morfar!
De hade en en liten plaskedamm som de hade fått. Haha! Belinda plaskade ju så mycket hon kunde i princip.
Hade jag vetat de hade jag tagit med mig bikinin. =P Men det fick bli fotbad sålänge.
Annars var allt underbart. God mat, god tårta (som jag hade fixat =P ) och gott sällskap. =)

Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället.

Lägger in en bild på min söta Lurvis! =)


Han tigger som en hund =P hihi

Puss.

mors dag!

Godmorgon gott folk!

Ska snart åka till mormor och morfar. Trött som tusan är jag också. Inte bra att ligga och skicka sms till 5 på morgonen. haha!
Syrran ringde och väckte mig 10:40 och sa att jag skulle skynda mig. Men eftersom mamma inte hade kommit hem tog jag det lugnt för vi åker ju inte utan henne. =P Nu är jag i princip klar och mamma är hemma men vi har inte hört mer från Syrran och Niklas för de är och köper present till mormor eller Agneta (Niklas mamma) och det kan ju ta tid! Haha de är alltid ute i sista sekund. =P

Mamma blev iallafall glad för sina presenter. =) Hade köpt hårinpackning, svarta prydnadsstenar, 70% choklad (som on fick i fredag =P ) och ett ljus där det står mamma och en text på.. =)

Nej ska nog äta något nu, blir för lite med min Actimel.

Skriver senare igen.

Ha en bra dag!


I Looooove My Mother! =D <3

Puss.

Hemma igen..

Hej igen!

Nu är jag hemma igen.
Filmen var faktiskt bättre än den andra. =) Men denna gången var det syrran som satt och halvsov i slutet.. Haha =P

Har precis tjattrat i telefon med Sara också. =) We Like!

Ska se vad det är för film som kommer på trean nu. Kiss the bride.

Skriver kanske senare om jag inte somnar. =P

Puss.

lördag

Hellu gott folk!

Ska snart iväg på bio med syrran och Niklas. =) Ska se Natt på museet 2. Haha får se om den är bättre än ettan.. =P

Dagen på jobbet gick iallafall bra. Tur man jobbar med Frida så vi hinner bli klara i tid. =P hihi!
Körde till Triangeln direkt efter jobb och mötte syrran där sen skulle vi in där och kolla kläder, trodde vi! De stängde ju 17:00 och det var då vi precis hade kommit in på H&M. Haha så vi traskade till Espressohouse och tog en fika istället. =)

Sen efter att jag hade kört syrran hem har jag inte gjort så mycket. Följde mamma till bilen innan när hon skulle köra till Kvärlöv.
Och nu har jag, syrran och Niklas precis ätit kebab och hamburgartallrik från gatuköket! =P

Skriver sen när jag är hemma igen, ska ut och röka nu.

Ha en trevlig kväll!

Puss.

Kvällen

Hej på er gott folk! Har precis kommit hem och lagt mig i sängen. :) Kvällen som bara skulle bestå av en liten fika med syrran och raffe och hans kompis, slutade på slagt. :) Men jag höll mig nykter eftersom min bil stod på caroli city och jag ska ju upp och jobba om sju timmar. :) Skorna som jag köpte häromdagen åkte på men fick tillräckligt ont i fötterna efter allt dansande. Så jag tvingade syrran att vi skulle ta taxi från slagt till caroli. När vi väl kom till bilen tog jag av mig skorna och körde barfota. :) först syrran hem sen hem själv. Direkt när jag klev ut ur bilen trampar jag i krossat glas, så fick ta på skorna igen och gå med de den lilla biten till porten. Så nu har jag precis undersökt fötterna så där inte är glas i dom. Hittade inget iallafall. :) Nu ska jag sova. :) Godnatt. Puss.

fredag!

Hej gott folk!

Sitter hemma hos syrran nu och funderar på vad som händre ikväll. =/
Vill hitta på något men orkar inte göra så mycket känns det som. Ska ju jobba imorgon också så det lär bli en lugn kväll.
Men det är skönt det med. =)

Får iallafall ta på mig mina nya skor imorgon och gå ut och dansa lite hoppas jag på. =P

Nej får väl höra lite med folk!

Ha en bra kväll!


Puss.



You say you wanna lose control, come on over here i got somethin to show you. ;)

gäsp..

Godmorgon gott folk!

Är otroligt trött idag. Förstår inte varför heller för jag har sovit bra. Fast mamma väckte mig vid 5:20 och frågade var jag hade ställt bilen. haha!

Sitter och tittar på Våra bästa år och väntar på att mamma ska komma hem.

Efter min frukost ska jag in i duschen, göra mig iordning och sen köra och hämta pappa.

Nej slut på ord nu.

Puss.

igen..

Hej igen!

Humöret har stigit en aning nu. =) Skönt!
Men nu sitter jag här rastlös och vet inte vad jag ska ta mig till. Får väl vänta på att Sex And The City börjar och sen gå och lägga mig, om jag inte fastnar vid Navy CIS. Haha det är inte helt omöjligt!

Imorgon är det ombestikning igen förresten. Och fan ta dom om den inte går igenom nu. Då vet jag inte vad jag gör! Haha.
Nej det återstår att se iallafall..

Vill ut ut ut och dansa i mina nya skor och min nya klänning!

hmm.. har nog inte så mycket mer att skriva nu.

Sov gott och dröm sött!

Puss.

suck..

Hejhej folket!

Just nu känner jag bara för att gömma mig under täcket och inte vakna förrän lördag eftermiddag.
Känns som om allt går emot mig. Orkar inte...

Har precis ätit en pan pizza, men känner att jag inte är mätt alls, samtidigt som jag inte orkar gå och fixa något annat att äta. Jag vet att jag behöver äta, att gå ner i vikt är något av det värsta jag kan göra nu. =/

Var och fixade min andra strålkastare med Faster Maria innan, under tiden som vi väntade på att de skulle bli färdiga gick vi in på Ekohallen och köpte lite skit. Jag köpte presenter till mamma, mormor och farmor. Så nu behöver jag inte tänka mer på det. Skönt.
Har liksom redan gott om tankar i huvudet. Men det är nog inget jag kan göra åt. De ska nog bara vara där för att irritera mig och göra mig på dåligt humör. Men de försvinner väl så småningom hoppas jag.

Nej får nog gå och se om jag hittar något mer att äta.

Skriver sen igen.

Puss.

bråttom

Hejhej gott folk!

Hinner inte skriva så mycket nu ska iväg och fixa bilen. Får se om jag hinner hemom innan jag kör till jobb..

Ha en bra dag!

Puss.

haha

Hej igen! =P

Satt precis ute på balkongen och rökte och tittade på regnet. Helt plötsligt mindes jag ett avsnitt av Powerpuffpinglorna som jag såg för några år sen! haha.  Hittade inte det på youtube (orkade inte leta så noga) och orkar inte skriva ner hela avsnittet heller.. =P Men tyckte det var kul att minnas det iallafall!

Nu ska jag gå och lägga mig!

Nattinatti!


Så söta!

Puss.

jippie?

Hej igen folket!

Ombesiktningen av bilen gick åt skogen, får göra den igen! Eftersom det var tydligen fel på den andra strålkastaren också! Men det skrev idioten aldrig i papperet han skrev bara " svagt ljus"... Suck.. Så jag och pappa fick brumma ut till skroten och köpa den andra strålkastaren också! Så nu måste jag köra till Ali imorgon så han kan sätta in den så att jag kan ombesiktiga den Igen på fredag! Så då ska den väl kunna gå igenom! Annars får jag ett riktigt spel..

Körde och lämnade pappa på almgården 13:30, kände att det var ganska onödigt att komma till jobb en halvtimme tidigare så ringde faster Maria och bad henne komma ner och äta glass med mig men det orkade hon inte så jag fick gå upp till henne och äta glass där.. =P

Dagen på jobbet gick helt okej. Telefonen ringde i ett hela tiden bara. Hann ju inte svara alla gånger men lyckades med de flesta iallafall..

Körde till Burlöv Center efter jobb för att försöka hitta ett par jeans på Gina igen men där fanns inte heller några i min sort! Provade några andra men tyckte inte det var min stil riktigt. Stod och kämpade med att få av mig ett par för det var visst för små nere vid fötterna! haha. Höll på att dö där inne.. =P Men jag lyckades tillslut iallafall..
Traskade vidare i andra affärer för att kanske hitta något men fann ingenting vettigt. Gick in på Din Sko för andra gången och fastnade vid ett par skor, provade de i storlek 37 och de var för stora så fick leta upp ett par 36or och de satt som handen i handsken eller ska jag kanske säga foten i skon! haha.. =D
Gick och velade ett tag och tillslut frågade jag hon som jobbade där vad hon tyckte och hon sa att de passade mig väldigt bra osv. Så jag köpte de tillslut! Frågade om öppet köp eftersom jag var tveksam då men när jag kom hem bestämde jag mig för att behålla de.. hihi.. Det gjorde verkligen min kväll!
Vill bara ta på mig dom nu och gå ut och dansa men hur många ställen har öppet idag liksom? haha!
Så får se på fredag eller lördag. =)
Påvägen dit efter jobb försökte jag få med mig Michelle som sällskap men hon var i Eslöv och tränade så det var kanske tur ändå för annars hade jag kanske inte hunnit gå in där och köpa mina skor eftersom hon är så seg ibland. ;) haha

Inte pratat med Sara på hela dagen heller.. =/ Hon bara klickar mig och har inte tid med mig! Haha men jag förstår henne ändå.. =P hihi..

Sitter och tittar på Bröllopsfixaren nu.. Tycker om den filmen så himla mycket! =D

Skriver kanske senare igen.

Men innan jag avslutar så ska ni såklart få se mina nya skor!


Hihi im in loooove!  =D

Puss.

äntligen!

Godmorgon gott folk!

Har äckligt ont i min rygg idag. Måste gå på massage! Får gå in och boka tid hos Pernilla.
Har gått och tänkt på en Lena Philipsson låt i två dagar nu men har inte kommit fram till vad själva låten heter och vad de orden är i låten. Men nu när jag bäddade min säng så plötsligt kom det upp i huvudet! Haha! Var tvungen att leta upp den på Youtube nu och lyssna på den.

Nej nu ringde pappa och stressade upp mig. Idag SKA vi besiktiga bilen! =P
Så får springa in i duschen nu.

Skriver senare igen om jag hinner!

Puss.

kvavt!

Hellu igen!

Kom hem från Nova för en stund sen, har bara hunnit äta lite mousaka.. =) gott gott!

Men fy fan vad det var äckligt kvavt innan när jag körde till jobbet istället, hade nästan full speed på kylan och fönstret nere men ändå var det varmt och äckligt. Blä! Sen blev det ju inte bättre under tiden som jag jobbade och städade fast jag hade fullt öppet där också. Men jag överlevde iallafall. =) Körde till Nova efter jobb i hopp om att hitta ett par nya jeans på Gina tricot, men ack nej så fel jag hade för de har tagit bort de sorterna jag köpte! Gick in på H&M för att se om där var något roligt och hittade Sanne! =D hihi. Gick 7an-9an med henne så stod och snackade med henne i kanske 20 minuter. =) Var ca 3-4 år sen vi sågs sist så det var kul att träffa henne igen.
Efter att ha babblat klart med henne gick jag vidare in på Kicks för att se vad min älskade vaniljparfym kostade och konstaterade att jag kan lika bra köpa den på Ica Maxi. =P Sen yrade jag runt i hopp om att hitta något annat skoj men det var ingen bra dag för shopping för mig. Så jag gav upp tillslut och körde hem!

Sitter och tittar på House med mamma nu så är helt seg på att skriva haha. =P

Skriver kanske senare igen!

Puss.

ingen besiktning idag inte

Hej igen!

Pratade precis med pappa, han hade inte sovit så bra inatt så han skulle gå och lägga sig igen. Så det blir ingen besiktning idag inte, får ta det imorgon istället.. =)

Ska titta lite på tv nu.
Sen är det dags att köra till jobbet vid 14.

Skriver senare igen när jag är hemma från jobb.

Puss.

tisdag hela dagen!

Goooodmorgon folket!

En duktig liten tös vid namn Lisette (jag då alltså=P) råkade somna på soffan inatt när hon väntade på att Sara skulle ringa/smsa henne. Haha lyckat liksom! Jag vaknade 4:40 imorse när mamma gick upp. Slängde av mig byxorna och gick och la mig i sängen och somnade direkt igen.
Vaknade kl 10 och har gjort kaffe till mamma och dammsugat. =) När jag tog min morgoncigg innan såg jag att där satt en hund som var fastbunden i buskarna precis nedanför och den var även kvar när jag dammsugade balkongen, men nu var den borta. =/ lite skumt men okej.
Snackade precis med mamma också och frågade om de fick soppatorsk imorse eller inte men hon hade tankat bilen! haha fan också =P
Aja jag får väl köra slut det själv nästa gång, där är ju fortfarande bensin i dunken. =)
Ska gå och plocka fram min frukost nu, mamma är nog påväg upp med en ny mjölk till mig.
Japp jag hade rätt där för hon kom precis in genom dörren.. =)


Skriver sen igen!

Puss.

solen kom ju tillslut!

Hej igen gott folk!

Dagen blev ju bra tillslut. =)

Efter Våra bästa år körde jag mamma till laserbehandlingen och sen hem till syrran och väntade på att hon skulle bli klar för att vi skulle iväg och fixa min bil så jag kan få den ombesiktigad och slippa körförbud! haha. =P

När vi väl hade kommit iväg var klockan såpass mycket att vi tänkte hämta mamma först och sen köra till pappa och hämta mitt besiktningspapper. Men när vi precis hade tagit ut pengar till mamma och var påväg så messade hon att hon inte skulle blir klar förrän typ 25 minuter senare. Så vi vände igen och mötte pappa och Mats, snackade lite skit och fick pappret och körde sedan iväg igen för att hämta mamma. Denna gången var hon klar också! =P
När vi hade hämtat henne körde vi till Ali och gav honom pappret och min "nya" strålkastare och lät honom fixa. Under tiden stod vi och tittade på hans söta valp som han nyss hade skaffat. =) En liten Rottweiler. hihi!
Sen hittade vi fyra stolar som stod i solen och satte oss där och stekte lite.. =P
När det väl var klart med bilen sa Ali att den ena lampan fortfarande lös svagt fast den var helt ny men efter att han hade fixat lite bland sladdarna tyckte jag att den lös starkare igen. Så får se vad de säger på besiktningen imorgon.
Körde bort till syrran efter det och hon sprang upp och hämtade lite saker sen hit så hämtade vi också lite saker sen bort till stranden och slängde oss i gräset och solade. Det var lite kyligt i bikini men det fick duga. =) Kul var det iallafall! haha.
Sen blev det mjukglass! Mättande som tusan men gott som fan! haha.
Får lägga in bilderna när jag har fått de av syrran så ni vet vad jag talar om. =P

Och nu har jag nästan precis kommit hem efter en fika med syrran,rafael och hans agent. haha. Jobbigt att snacka engelska hela tiden så jag höll mig tyst för det mesta, tycker det är så kul när syrran försöker prata mycket engelska för hon slänger in lite svenska ord mitt i allt så det blir liksom svengelska tillslut.. haha. =P  De snackade mest om hästar som inte är mitt favoritämne precis men de ska iallafall försöka få mig till att börja rida! haha de kommer nog inte gå så långt men vi får se. =P

Så efter det körde jag och syrran och köpte kebab till Niklas och sen körde jag henne hem. När jag brummade runt här tog jag några extravarv för att se om jag kunde få slut på bensinen bara för att se hur många mil man kan köra innan det krisar sig. Men det ville sig inte så jag parkerade och gick upp. =P haha så mamma och syrran kommer förmodligen få soppatorsk imorgon när de är påväg till jobbet! Men jag har förberett med en dunk i bagagen. =)
Ska iallafall aldrig mer tanka på den macken vid ekohallen för den backen som man kör nerifrån sen är ju livsfarlig för bilen! Smällde till ordentligt innan när jag körde därifrån men det blev inga skador som tur var! =P

Nej nu blev det nästan lite mycket här.. =P

Ska försöka få tag på Sara som dissar mig idag. Haha jag klickade henne och sen klickade hon mig! Snäääällt! =P

Skriver kanske senare igen om det händer något skoj, annars får det bli imorgon.

Sov gott iallafall!



Min!



Mammas 50/50! haha!


Puss.


måndag och mulet!

Godmorgon gott folk!

Kom upp tidigt idag! =)
Misan ringde och väckte mig 8:30 och frågade om jag kunde köra och möta Jaji vid Turning torso och hämta hennes kort för att sen köra och lämna de till henne.. Snäll som jag är så gjorde jag det! hihi. Körde henne till sjukgymnasten sen också. =)
Så nu har jag varit hemma i ca 30 minuter och har precis ätit upp min frukost!

Nu är det Våra bästa år som gäller!

Skriver senare igen

Puss.

tur.

Hej igen!

Fick solat iallafall!

Mamma sa att jag kunde släppa av henne på ica maxi och sen sola och sen hämta upp henne när jag var påväg hem. Skrev det till syrran och rätt som det var ville hon följa med! Så hon fick ta bilen från Bunkeflo och hämta upp oss och släppa av mamma vid ica maxi sen körde vi vidare till solariet. =) Blev 20 minuter idag. Härligt!
Haha syrran brände sig också bara för att hon hade solat igår. =P hihi

Sitter och snackar med Sara i telefonen nu! haha vi som inte kan få rätt på orden idag.. =P

Trött som fan nu. Ska slänga mig i sängen när vi har babblat klart! Kan ta en stund men det är det värt.. =)

Natti natti!

Puss.

söndag.

Hejhej folket!

Söndag idag och lika seg som alla söndagar! suck.

Har varit med mamma och syrran på fyndbörsen och köpt ansiktskräm, veet sprayet och en klänning.. =) Sen körde vi till svågertorp och in på plantagen och yrade runt lite, sen till ILVA och fikade på espressohouse och därefter lämnade vi syrran och körde hem. Har inte gjort alltförmycket sen jag kom hem. Provade veet sprayet som jag köpte och det var helt okej. =)

Har surat lite också men det värsta är över nu. =P Fast blev lite kinkig på faster maria nu för hon bara lurar mig! haha! KVINNAAA!! =P Vill sola idag juuu!


I värsta fall får jag ju åka dit själv men hur kul är det liksom..?


Aja får se hur det blir.


Skriver senare igen.


Puss.


inget vettigt

Hej igen!

Det hände inte så mycket mer. Har tittat på Robinson. Det är typ allt.

Är inte på mitt bästa humör nu så ger mig nog redan här.

Skriver mer imorgon, om inte senare...

Godnatt!

Puss.

övertid

Goddag gott folk!

Då har man intagit soffan efter mat,cigg och disk. =) Skönt! Kom hem för typ 1 timme sen. Blev lite övertid på jobb idag, för mycket bullar och bröd så det tog hundra år för oss att packa det! haha! Aja kan inte lyckas alltid.. =P

Sitter här och funderar på vad som ska hända ikväll.. Vill hitta på något men vet inte vad.. =/ Är egentligen astrött men jag piggnar nog till när jag väl kommer fram till något.. =)

Tills dess ska jag titta lite på tv..

Skriver sen igen när jag vet mer..

Ha det bra!

Puss.

hmm seg?

Hejhej folket!

Jag vet att jag har varit seg på att skriva de senaste dagarna.. =/
Ska komma igång här igen!

Iallafall så stack jag och mamma till syrran och Niklas igår och åt spaghetti med köttfärssås. =) Hjälpte syrran med maten och håller på att hacka lök när jag skär mig i tummen.. Suck så typiskt mig! Men det blev ingen större skada så jag klarade mig med ett litet plåster.. =)
Efter maten tittade vi på Chihuahuan från Beverly Hills och sen en annan film som jag inte minns namnet på. Men den sista filmen var ju helt meningslös! Man visste liksom direkt hur den skulle sluta...
Körde hem vid 23:30 och stupade i säng efter en stund vid datorn..

Har sovit mer eller mindre dåligt inatt då mamma hade ett himla liv för sig för hon drömde en massa skit, så hon låg där och snackade/skrek i sömnen. Gaah! Sa till henne ett antal gånger och hon vaknade då men sen hamnade hon i samma dröm igen så började det på nytt igen..
När klockan var 8:30 imorse så ringer telefonen och jag totalvägrade att svara och somnade om igen när mamma hade svarat, förmodligen var det morfar som ringde för 45 minuter senare hör jag att han sitter i köket och kallar på mig och undrar om jag inte ska komma och äta frukost.. hehe suck. Klev upp ur sängen och slängde på mig morgonrocken och gick ut och åt frukost med dom och försökte vara social. haha mindre lyckat men dock! =P
När morfar hade kilat iväg slängde jag mig i sängen och somnade om på nytt..
En timme senare ringer min mobil och då var det Yanni från jobbet som undrade om jag kunde börja 11 istället för 7 imorgon.. Klart jag kan det när jag får 4 timmars sovmorgon! haha. =P
Kände att det inte var lönt att försöka somna om igen och gick ut till mamma i soffan och segade. Efrer en stund kom morfar igen och lite senare kör han och mamma iväg.
Jag började smått göra mig iordning för arbetsdagen och 10 minuter innan jag skulle köra kommer de igen. Snackar lite skit igen och sen går morfar och därefter jag.
Kom fram till jobb precis 14:30 och direkt är där ett antal kunder så det blev en mer eller mindre stressig dag.
Men var klar i hyffsad tid iallafall.. =)
Körde till Kävlinge i ösregnet och hämtade Sara som hade brett en macka till mig eftersom jag höll på att dö av hunger, så hon fick ta över min bil så jag kunde äta. =) Körde till Svalöv och tittade på när hennes lagkompisar spelade match. Sen bar det av till McDonalds i Eslöv och sen några cigg med Michelle eftersom hon också var i Eslöv. =)
Körde Sara hem sen och nu har jag själv kommit hem för snart en timme sen..
Sköönt!

Så ja. Nu händer det nog inte så mycket mer för mig ikväll/natt.. Blir väl sängen om en stund skulle jag tro..

Nattinatti!

Puss.


för trött

HelluHellu!

Just nu är jag för trött för att skriva något vettigt samtidigt som jag kände att var tvungen att skriva här!

Haha jag är lite udda ibland det kan jag erkänna.. =P

Ska slänga mig och sova nu. Ska ju jobba imorgon också, fast från 14:30-18:30 typ. =)

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.


Röd dag= jobb

Goddag gott folk!

Fint väder idag också!
Och jag ska jobba fast det är röd dag. Suck. =P Men det är ju bara från 12-16 så det är ju lugnt ändå.
Ska strax köra, plockar upp Daniel på vägen och släpper av honom i Sandby. Så slipper han ta bussen. Gud vad jag är snäll ibland.! =P hihi

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska ta på mig strumpor. =P

Ha en bra dag!

Puss.

lalalaaa

Hej på er folket!

Har inte haft tid/ork att skriva här. =P hihi förlåååt!

Har varit på jobb idag och sen efter det bar det av till Lund för att träffa folk från Tetra Pak. =P hehe de spelade bränboll och jag och mamma var domare. =) Körde hem vid 20:30 så var hemma hyffsat tidigt. Jag och syrran gick ner och köpte kebab och mjukglass. ( kom på nu att vi aldrig åt upp den =P ) Sen tittade vi lite på Rush Hour 2. Michelle ringde mitt i allt så fick gå ut och snacka med henne en bra stund. =P
Nu har syrran nästan precis åkt hem och jag och mamma ska gå och lägga oss nu om en stund. =)

Det slog mig nu att jag inte skrev så mycket om när jag och mamma hade varit i parken och matat ankorna. Haha!
Som sagt är jag inte så förtjust i det där längre då jag tycker att de kommer för nära mig och sen jagar mig när jag går/springer därifrån. Och så var det då också givetvis. Mamma däremot tyckte det var väldans roligt att se mig i panik när min bulle var slut och jag började skrika på henne att hon skulle kasta en ny till mig, för jag hade rört mig så pass långt bort och det var ju en himla massa ankor mellan oss.
Men de små ankungarna var söta iallafall. Mamma försökte klappa dom haha, vet inte om hon lyckades men den ena försökte iallafall äta upp hennes finger. Haha. =P
Inte konstigt att jag är rädd för dom då!

Slänger in lite bilder som jag tog på avstånd! =P


Mamma står mitt i smeten, och där stod jag innan jag fick panik också! haha


Det är ju det jag menar! De jagar mig!


Bebisar.. =)


Galen sothöna som också jagar mig! haha


Nej nu kallar sängen.

Godnatt

Puss.

ledig

Godkväll folket!

Tur att jag satte på min gamla mobil igår! För hörde att den ringde innan när jag hade varit ute på balkongen och ser att det är min chef som har ringt och skickat sms till mig angående att jag inte behöver jobba imorgon för de håller på att renovera så butiken är stängd.. =P Niiice!


Ska ändå upp "tidigt" för att duscha och göra mig iordning och sen åka till Gustav adolfs torg och träffa min kusin Linn. =)

Längesen vi sågs sist nu så vi ska se om vi kan hitta lite kläder och sen gå i parken och äta glass och snacka skit! =D

Kommer bli superkul om vädret tillåter sol. =) Fast det går om det blir regn också men då går vi nog inte i parken. haha.


Annars har det inte hänt så mycket mer idag, mamma kom upp med tvätten helt plötsligt. Hon hade varit hos frisören och klippt sig och sen gått direkt ner till tvättstugan och hämtat upp tvätten..


Hmm.. Tror inte att jag har så mycket mer att skriva.. =P


Kommer kanske på något om en stund.


Puss.


woho!

Goddag folket!

Hoppas allt är bra med er.

Har precis kommit hem efter en runda med pappa där vi var på jakt efter en strålkastare till min bil. Hittade faktiskt en ute på skroten, var 500 kr billigare än en ny så varför inte. Sen om den funkar återstår ju att se.. =P Sen körde vi och hämtade min backspegel som har varit inne på lagning. Så nu ser jag igen! =D

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan bli klara med tvätten. Sen ska vi nog laga något att äta, vet inte vad bara, men hoppas på något riktigt gott! =D

Annars har det inte hänt så mycket idag. Får se vad som händer senare.

Retar mig på folk som addar en på msn och sen bara skriver på engelska och vill att man ska ha värsta samtalet med dom och visa sig och sånt skit! ÅÅÅÅH!!!! BLOCKERA!!

Nej nu pallar jag inte sitta här längre..

Skriver sen.

Puss.

nannig

Godkväll gott folk!

Här är jag igen! HAHA =P

Har varit på almgården nästan hela dagen känns det som, eller ja sen 14:00 iallafall.. =P
Men det har bara varit trevligt.
Fick tag på Faster Maria tillslut och kilade upp till henne en stund senare och hjälpte henne med köttfärspajen. Fick stanna och äta den också och den blev god som fan. Lika god som mammas =D Med sallad och tzatziki till såklart! hihi Anders fick köra och handla vitlöksbröd så jag passade på att säga att han skulle handla det också.

En stund efter maten messade Vera mig och frågade om vi skulle träffas, så kilade ner till henne lite senare och upp till Lasse och snackade skit. Skulle lätt kunna byta mobil med henne. haha ;)
Sen träffade vi Steffy och Viktor och satte oss i min bil och snackade lite mer skit.
När klockan hade blivit 22 körde jag hem och påbörjade min jakt efter en parkeringsplats. Gick mindre bra eftersom jag körde runt i typ en timme och letade. Får spel på det!
Men nu är jag äntligen här i soffan och njuter av värmen.
Var ju lite mindre smart att bara ta shorts, leggings och linne på mig idag, hade iallafall skinnjackan som tur var! Men det var ju strålande sol när jag stack hemifrån så det var ju inte så konstigt då.

Men men, ska nog gå och lägga mig strax. Börjar nog få lite huvudvärk.. =/

Fast först kommer lite bilder som jag har tagit idag, fast bara de från mobilen för de andra är på kameran och jag pallar inte leta upp sladdarna och de. Så det får vänta tills imorgon.. =P


Köttfärspajen =)


Salladen


Och såklart Tzatzikin!


Sen en pucko som efterätt hos Vera. =)

Nej nu ger jag nog mig för idag!

Sov gott och dröm sött!

Puss.

papps

Helluoo!

Har precis kommit upp till pappsen igen. Var hos Lenny och Carro en stund.. =)
Ska nog snart köra hem, börjar bli trött. Om inte faster Maria ringer mig, hon svarar ju inte själv! KVINNA! =P

Blev sugen på pannkakor nu igen! tycker det var inte längesen jag åt de men okej. =P

Nej ska gå och sno en bit av pappas kexchoklad! HAHA

Puss.

sol

Goddag gott folk!

Fint väder idag, solen skiner och fåglarna kvittrar. =D

Ska till parken med mamma nu och mata ankorna.. hihi.. Kommer väl bli jagad av gässen som vanligt. haha.. Tar närmsta bänk och hoppar upp på den..

Sen blir det almgården. Ut med Chappe lappe. Ska messa Lenny och Carro och se om dom är hemma så man kan snacka lite skit.. =P

Nej in p-pilla kallar på mig. haha!

Ha en bra dag!

Puss.

hmmm..

Hej igen!

Har precis ätit lite mat efter solande och shoppingen. =P Blev lite chips, godis och läsk. Gooott!
Tittar lite på Pippi nu på TV4 Film. =P hehe

Annars inget nytt vad jag kan komma på nu..

Det man inte kan få vill man ha. =/

Puss.

lördag

Hellu folket!

Kom hem vid 11:30, borstade Donna lite och letade upp min Bambi film. =)
Ringde Annelie och snackade med henne lite innan jag satte på filmen.
När filmen var slut somnade jag och det behövdes! =) så sköönt
Syyran ringde och väckte mig nu för en halvtimme sen och frågade om jag ville med och sola. Klart jag vill har inte solat på ett tag nu. Hon sa att hon skulle köra senast nu, men hon har inte ringt så jag undrar jag. haha.

Nej nu ska jag nog ut och röka så jag vaknar till liv ordentligt.

Skriver sen igen!

Puss.

gäsp

Godmorgon folket!

Sitter i soffan nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan köra till jobb.
Trött som fan är jag men jag får skylla mig själv. =/ =P
Kom inte hem förrän 23:45 inatt. Syrran skulle ha hjälp med att ta av löshåret och sånt precis när vi skulle köra, så jag och Rebecca stod där och slet och hade oss. haha nej men vi tog av det iallafall.
Sen körde jag Rebecca till gustav och sen hem till sängen. Var riktigt trött då men kunde ändå inte somna.. =/

Nej ska packa ihop mig nu så jag kommer i tid.

Skriver sen när jag är hemma igen, kanske sover en stund först. haha.

Ha en bra dag!

Puss.

jobbig dag

Godkväll gott folk!

Sitter hemma hos syrran nu, rebecca är också här. =)
Har precis ätit tacos, gott som vanligt! =)

Dagen på jobbet var helt okej tills det var dags att börja plocka ihop allt och städa och så, blir för mycket för mig. tar hundra år! haha. Men det tar ju ett tag innan man kommer in i det hela...

Nej skriver sen när jag är hemma istället, här är för mycket liv. haha!

Ha en bra fredagkväll!

Puss.

trasig backspegel+112= Snygg läkare!

Godkväll gott folk!

Det gick ganska segt på jobbet idag, fick nykeln och mer instruktioner om vad jag skulle göra. Skulle alltså låsa och allt det där! Kom inte därifrån förran 19 så det blev lite klyddigt. Glömde göra en massa när jag trodde att jag var klar så fick ju fixa det med innan jag körde hemåt.
Körde inom Duva och köpte en ny limpa cigg.
Påvägen hem därifrån cyklar en tjej rakt ut i vägen så jag fick ställa mig på bromsen och väja åt sidan, men hon cyklade ändå in i bilen.
Fick stänga av bilen och sätta på varningsblinkersen och hoppa ut för att se hur det gick med henne, hon hade ont i armen och benen så jag och en massa annat folk fick hjälpa henne in till en husvägg. Fick lite smått panik och folk sa till mig att ringa 112 medans vissa sa att jag inte skulle göra det, frågade en i högen om jag skulle ringa eller inte och hon sa att jag skulle ringa. Så jag slog numret på mobilen och gav den till en annan tjej och bad henne snacka, hon log mot mig och tog emot telefonen och började snacka.
Där var en annan kvinna som körde bakom mig som jobbade inom vården så hon ställde en massa frågor till tjejen som hade cyklat in i min bil.
Fick tillbaka min mobil efter en stund och fick säga mitt nummer och sen ringde jag mamma och sa att jag skulle komma hem senare och berättade kortfattat om vad som hade hänt, sen ringde jag pappa och drog samma historia och bad honom komma om han hade tillfälle eftersom han jobbade.
Efter en stund kom ambulansen och givetvis en riktigt snygg läkare med den. hihi. Först när jag tittade på honom tyckte jag inte att det var något särskilt med hans utseende, men sen när han pratade mer med mig och frågade hur det var med mig så insåg jag att han var riktigt snygg. Han frågade hur det hade gått med bilen och jag visade honom att det inte var någon större skada, bara att min backspegel hade gått sönder, helt plötsligt kom en unge med själva spegeln och gav den till mig, jag tog emot den och tittade på den och såg att den var helt sprucken och trasig. Det är då jag säger (utan att tänka på det) "min spegel är sönder..." med en liten halvledsen min. Kommer direkt på att läkaren fortfarande står framför mig och tittar på honom och ser att han småler mot mig. haha. Kändes som om jag blev röd i huvudet direkt!
Efter en stund när läkarna har ringt till polisen och alla nästan har gått, så kör dom iväg med tjejen och hennes kompis till sjukhuset. Hann aldrig säga hejdå till Magnus, som den snygge läkaren hette. hehe.
Sen kör dom iväg och jag står kvar med en kille som såg hela händelsen.
Efter en stund kommer pappa och bara någon minut efter det kommer polisen. Snackar lite med dom och fick blåsa. Berättade direkt att jag precis hade rökt en cigg ifall det skulle ge utslag. haha. Pappa tyckte visst det var roligt för han garvade lite åt mig då. haha. Sen var han tvungen att köra vidare.
Så jag och mitt vittne fick snacka med varsen polis. Sen fick jag äntligen köra hem. Utan vänster backspegel.
Ringde syrran eftersom hon hade ringt mig två gånger och jag inte hade tid att prata med henne då. Snackade lite allmänt och när jag säger att jag har kört på en tjej så säger hon "jaja okej men emm vi kan ju höras imorgon.." Jag bara "duu hörde du precis vad jag sa?" Hon bara "ja.." jag bara " det kan du inte ha gjort för då hade du inte sagt så som du precis sa" Hon bara " okej vad sa du då?" Jag bara " att jag precis har kört på en tjej.." Hon bara " VA?!" haha. Jag bara " ja det var den reaktionen jag väntade mig". Sen fick jag berätta lite kort om vad som hade hänt.
Körde runt här och letade parkeringsplats och hittade en tillslut, lite svårt att fickparkera när man saknar en backspegel så ringde mamma och bad henne komma ner och assistera mig. Under tiden som jag väntade på henne provade jag att göra det ändå och lyckades helt perfekt. haha så hon kom ner i onödan. =P
Kom upp och åt kotlett med rotfruktsgratäng och snackade en massa med mamma, helt plötsligt kom vi på att det är ju Medium kl 21. Och det var precis vad klockan var så vi förflyttade oss till soffan. I pausen ringde jag Sara och berättade vad som hade hänt och det tog ju en stund så jag missade rätt mycket av det sista avsnittet för denna säsongen! =/ Men jag klarar mig nog. hehe.

Nu är det Sex and the city om en kvart. Så ska gå och ta sockerbullen som blev över från jobbet idag och mumsa på den. =)

Tror inte jag orkar skriva mer idag. =P Tror inte att ni orkar läsa mer heller.. haha

Skriver imorgon när jag har vaknat.

Sov gott och dröm sött!

Puss.


Här är min älskade backspegel hel och fin!

redan torsdag?

Goddag gott folk!

Fattar inte att det redan är torsdag. haha =P

Sitter hos syrran nu, fick köra hit och gå ut med Bianca eftersom hon var dålig i magen igår. Var rädd att hon skulle ha skitit på golvet, men det hade hon inte som tur var! Har ju fått torka upp efter henne innan och det var ju inte så roligt.

Ska snart sätta mig i bilen och köra till Vipan och möta Sara där sen ska vi in och snacka lite skit med Patrik (vår gamla mentor) =)
Sen är det jobb som gäller.. =P

Så så ser min dag ut änsålänge.

Skriver sen när jag är hemma igen. =)

Ha en bra dag!

Puss.

apelsinkrokant

Godkväll igen!

Sitter och kränger apelsinkrokantchoklad nu. =D Gottgott!
Ska snart gå och lägga mig. Sex and the city började tidigare idag så tänkte bara se klart Navy cis sen blir det sängen.
Sara vill inte svara på mitt sms heller.. =( hehe men hon har väl somnat eller nått. =P
Så jag får röka nattaciggen ensam verkar det som.. =/ hihi känns som om jag klarar mig. Och ibland är det skönt att bara sitta och drömma sig bort när man sitter därute på natten. =)

Så nu ger jag mig. Reklamen tog slut också! =P

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.

onsdagkväll.

Godkväll alla glada och sura! haha =P

Sitter och tittar på Greys anatomi nu. Nästan precis ätit upp min pan pizza med min älskade tzatzikisås =D

Det gick bättre på jobb idag också! Fast sen fanns det ju inte så mycket som skulle i påsar och frysas in så det slapp jag ju. =P

Syrran är dum som glömde äta sitt älskade wienerbröd med jordgubbar och "dreggel" så nu får hon inga fler sånna! haha =P Hoppas någon annan har ätit upp den nu ikväll! HAHA då ska jag skratta åt henne i en timme.. =P Kanske skulle messa Lasse och säga till honom att ta den! hahha nej så elak ska jag inte vara mot min älskade syster.. =P

hmm... kan inte komma på så mycket mer att skriva nu...

Skriver sen när jag har kommit på något för nu tog reklamen slut.. =P

Ha det bra sålänge!

Puss.

Onsdag.

Godmiddag på er gott folk!

Här sitter jag i soffan med mamma och gäspar. Riktigt trött idag, blev lite sent igår, Saras fel =P haha
Har tänkt sitta här och sega tills klockan blir 13:30 då jag ska sminka mig lite för att sen sätta mig i bilen och köra till jobb.
Mörka moln på himmlen nu också. Tråkigt, hatar att köra bil när det regnar, men har ju inget större val.
Idag ska jag fan börja plocka undan extra tidigt på jobbet så jag kan bli klar i tid också.

Nu blev jag trött och ska vila lite.

Skriver kanske mer sen innan jag går, annars skriver jag när jag kommer hem.

Ha en bra dag!

Puss.

gott

Helluhellu!

Blev så otroligt sugen på något innan och kunde ju inte värma något heller för micron piper som fan när man ska ställa in tid och så. Så det fick bli riskakor med smör på och ett glas kall mjölk! =D Gott som faaan!
Sitter och tittar på Navy Cis nu, ska snart gå och lägga mig, känner att sömnen kommer krypandes och jag behöver ju inte somna på soffan igen. =P

Så jag skriver imorgon bitti igen!

Ha en bra natt och sov gott ni som ska sova eller redan sover.

Tycker synd om Sara som måste jobba hela natten, men vill man ha pengar så får man jobba för att få de.. =P hihi
Ska drömma om dig inatt så vet du att jag lider med dig. =)

Well well.. Ni får en bild på min riskaka och mitt glas med mjölk. =P




Puss.

tisdag...

Godkväll folket!

Blev en mer eller mindre seg dag på jobbet, men sen helt plötsligt var klock 17:55 och det var dags att stänga och plocka undan det sista. Fick en blackout och visste knappt vad jag skulle göra så yrade mest runt tills chefen och hans fru kom. Hon tyckte det var dåligt att jag inte var klar än, men han sa att med tanke på att det är första dagen jag är ensam så är det inte så lätt. Men det tyckte ju hon eftersom jag började förra veckan. Suck. Aja ska skärpa mig imorgon. Tog med mig två påsar bullar till folket på Tetra Pak. Så hoppas det smakar! =P

Har precis krängt en sockerbulle med mamma som jag också tog. hihi. Mamma krängde det ena wienerbrödet också haha där är en kvar men jag orkar inte den nu så får se om hon kränger den med haha ;) =P
Har iallafall ett wienerbröd i bilen till syrran, en specialare. =P Med dreggel som hon säger! haha.

Var hos faster Maria innan också. Påväg upp mötte jag Lenny och Carro! Alltid lika trevligt! hihi
=) Emilia blev helt glad när jag kom upp sen haha sån överskottsenergi hon fick! =D
Sen övertalade jag faster Maria att följa med mig ut med Chappe.

Så nu har jag varit hemma sen 20:10, har bara inte fått tummen loss att orka skriva =P
Sitter och tittar på Eurovision song contest - semifinal 1, tror jag ska ut och röka nu för att få Frisk luft! Haha =P

Skriver senare igen!

Puss.


första

Goddag!

Har varit dålig på att skriva idag! Fy på mig igen!

Hinner inte skriva så mycket just nu, ska köra till jobb så fort som möjligt. Har iallafall inte ont i halsen idag så kände inget behov av att gå till citykliniken heller.. Det kan ju gå över av sig själv så det är väl påväg att göra det.. =)
Ingen blir gladare än jag, orka vara sjuk igen liksom!

Nej klockan tickar!

Skriver sen när jag är hemma igen!

Puss.

hihi

Godkväll igen eller ja natt blir det ju egentligen! =P

Var precis ute och röka nattaciggen och när jag kom in igen så ligger Felicia helt gulligt!
Var tungen att ta en bild på henne!
Här kommer den



Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag inte vaknar med feber eller mer halsont imorgon!

Sov gott!

Puss.

gooott!

Godkväll folket!

Fastnade i värsta rusningstrafiken innan när jag var påväg till syrran, folk bara körde helt sjukt. Och det värsta var att när jag kom in i deras lägenhet så är Niklas hemma! Alltså körde jag dit i onödan, i rusningstrafiken!!.. =/ Gaah! Det var inte så roligt, men jag satt och snackade lite en stund innan jag körde hem till mamma och min köttfärspaj. =D
Var underbart gott! Känner nästan för att ta en bit nu, om där är något kvar för syrran och Niklas kom hit innan och åt.
Ska springa och kolla när jag är klar här. =P

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Tittat på Vänner, sovit lite, vaknat av att mamma och syrran sitter och asgarvar sina tjutiga garv, skakat på huvudet åt Niklas och sovit lite till. Helt sanslöst vad dom kan fnittra och ha sig alltså! haha.
Tycker synd om mig och Niklas som får stå ut. haha. Det är ju vårt eget val iochförsig.=)

Nej nu måste jag till köket! =D

Ha det bra! Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.

vaarmt

Goddag goddag!

Sitter uppe hos pappa nu, skastrax upp til Faster Maria i 5 minuter sen till syrran och gå ut med Bianca, får se om faster Maria följer med. =)
Sen blir det hem och äta köttfärspajen som mamma har lagat. Men tsatsiki och sallad till.. Mmm muums! =D

Ska kila nu. Skriver senare igen. =)

Puss.

oops haha

Godmorgon folket!

Hehe var jag smått förvirrad igår eller inte? Döpte ju inlägget till Visdomstand men skrev aldrig om den.. haha
Iallafall så har min visdomstand börjat växa ut för några veckor sen och då sa mamma att jag inte behövde oroa mig om att den inte skulle få plats, nu känns det som om tanden brevid har ändrat sig. =/ Så får väl snart ringa tandläkaren och gå på kontroll, kostar en summa pengar ju men det får man ju ta..
Nog med det!
Vaknade kl 2 inatt av att min näsplopp klyddade och höll på att trilla ut, så fick ta ut den och sen försöka sätta i den igen utan att se något haha, samma sak hände kl 7 imorse, så jag tror att den är för kort för att sova med. =P
Sitter och tittar på Våra bästa år nu =D hihi längesen jag såg det nu. Mamma borde komma hem närsom också, har gjort kaffet till henne. Väntar med att äta frukost tills hon kommer, sen ska jag kila till pappa. =) Kanske sola med faster Maria sen också. Eller iallafall följa med. =P

Nej fick slut på ord nu. =P

Skriver senare igen!

Puss.

visdomstand

Godkväll igen! =)

Lyckades få ner mig själv i badet innan. =) Hade hårinpackning, ansiktsmask och lite babyoil i vattnet så nu är jag mjuk och len som en babyrumpa! haha =P
Fick även ner lite mat också, kotlett och sallad satt fint i min mage =D



Nu sitter jag och tittar på filmen på trean sen ska jag gå och lägga mig.

Hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa!

Puss.


Ibland undrar jag var jag har dig egentligen. =/

skönt

Godkväll folket!

Nu är jag hemma! Skönt som fan. Ligger i sängen med datorn och Felicia nu. Känns som om jag ska somna närsom. =P hehe
Det var trevligt på bonnamarknaden även om jag bara köpte en munk och försökte vinna ett choklad tillsammans med Sara, men numret blev 50 och det värsta är att jag hade 49 och Sara hade 51!! Jävla skit!
Träffade Tilina där också. =) Hon var grön på tungan! HAHA =P
När vi hade fått nog så körde vi Sara hem sen till Preem för jag var hungrig. Jag gick in i gatuköket och beställde en fransk hot dog, medans mamma och syrran var inne på Preem och köpte glass till oss. Sen satte vi oss på en filt i gräset och åt. =) Mamma tyckte det var helt mysigt att sitta så med sina små döttrar! hehe för vi är ju så små, okej möjligtvis jag eftersom jag är liten kroppsligt men ändå. Blir ju 21 i november liksom. =P Men det var ju mysigt i vilket fall som helst. =)
Sen körde vi hemåt, syrran tänkte köra mig och mamma hem men jag ville ha med min bil hem eftersom jag funderade på om jag skulle köra till pappa, så hon fick vända =P Fniss!
Iallafall så orkar jag inte köra till pappa, ringde och snackade med honom innan och då kom vi fram till att vi ska ses imorgon. =)

Nu ska jag nog gå och lägga mig i badet tror jag, vet inte om jag orkar än. haha.

Skriver kanske mer sen.

Men innan jag går så kommer några bilder från dagen!


Påväg.


Syrrans "tattuering" =P hihi


På Preem.


Ja...


Mamma och syrran. =)

Sådärja. =)

Puss.

Jaha

Goddag gott folk! Solen skiner och fåglarna kvittrar. :) härligt väder helt enkelt. Helt perfekt för en dag i staffanstorp på bonnamarknaden. :) är i syrrans bil nu och är påväg och ska plocka upp mamma. :p skriver sen när jag är hemma igen eller nått. :) ha en underbar dag! puss.

orkar inte

Godkväll/natt!

Orkar inte skriva något speciellt nu. Tar det senare. =)

Hoppas ni har haft en trevlig lördag!

Ha det bra!

Puss.

kävlinge

Goddag gott folk!

Gick upp kl 5 imorse, var lättare än jag trodde. =P Körde kl 6 så var framme halv 7 när jag började 7.hehe. Trodde ju att dom öppnade 7 så därför tänkte jag vara lite tidigare. Men dom öppnade 8 så nu vet jag det till nästa lördag! =P
Slutade iallafall kl 11 så körde direkt hem till Sara i kävlinge och nu sitter jag här och väntar på att hon ska bli klar så vi kan köra hem till mig och mamma och sova en stund innan vi drar till syrran och Niklas. Ska sova där inatt så det blir väl film och en massa spelande. =) Niklas ville att vi skulle spela monopol så får se om det blir det sen när han har kommit hem från kalaset. Syrran ska på klassfest så räknar med att hon kommer vilja åka hem senare. =P


Skriver senare under dagen!

Ha en bra dag!

Puss.

fredagkväll

Godkväll folket!

Sitter i soffan och tittar på Talang med mamma nu.
Hämtade Daniel efter jobb och körde honom till hans jobb. Kom hem och åt och nu sitter jag här. =P
Skittrött, fattar inte hur jag ska komma upp kl 5 imorgon bitti.! =/
Aja återstår att se då ju. =P Kommer ju vara asmycket folk också verkar det som.. Men men får ta det som det kommer.
Haha bara för att Frida höll på att gå hem med förklädet på sig! =P
Nej har inte så mycket mer att skriva nu.
Kanske skriver något sen om jag kommer på något. =P

Ha en trevlig kväll!

Puss.

färdig

Hej igen folket!

Har precis blivit klar för avfärd, men behöver inte köra förrän om 20 minuter så tänkte fördröja tiden genom att skriva lite här. =)
Kom på att vi hade flaskor som skulle pantas precis när faster Maria hade ringt, så fick ringa upp henne och höra om det var okej att jag tog med dom. Det var det, så nu är det projektet avklarat. =P
Passade på att köpa tre nya tändare och ett paket tuggummi också. =)
Solade inte mer än 10 minuter, orkar inte ligga där hurlängesomhelst. hihi.
Satt och snackade i bilen en stund när faster Maria skulle lämna mig. Alltid lika trevligt!
Nu kom posten! Haha blev helt rädd. =P
Nej ska plocka ihop det sista sen köra så jag kommer i tid. =)

Skriver sen när jag är hemma igen!

Ha en superbra dag!

Puss.

vad var det jag sa?

Goddag gott folk!

Haha vad var det jag sa igår! Att ni inte skulle förvänta er att jag skrev mer. =P

Ska kila igen! Faster Maria ringde precis och sa att jag skulle gå ner. Ska iväg och sola lite. =)

Skriver sen när jag är hemma igen..

Puss.

trött och mätt

Hej igen folket!

Precis ätit kebabrulle. =) gott som fan men även mättande som fan. =P
Var bättre på jobb idag. Fick jobba med en tjej som heter Frida, verkar vara en trevlig prick. =) Ska jobba med henne imorgon också.
Ganska trött på detta tråkiga vädret nu. Tycker solen kan komma tillbaka =) Var så mycket roligare då, nu är man trött hela tiden. (fast det är jag ju annars också! haha )
Pappa är störd också, han skickade precis ett mms till mig så var det en Corvette på bilden så hade han skrivit "Min nya bil, fin va?" haha! Bara för att jag alltid har älskat Corvetter! =P
hmm.. =P kommer inte på så mycket att skriva nu. =/


I väntan på min kebab och mammas falafel. =)


Corvette! =D I LOOVE!

Får skriva sen igen när jag kan tänka normalt igen. haha förvänta er inget nu! =P

Puss.

Torsdag

Haj på er gott folk!

Ska strax köra till Sandby och jobba i fyra timmar.
Syrran kom hit vid 11 och så åt vi frukost tillsammans alla tre. =) Sen hjälpte jag mamma ner med tvätten och sen gick jag och duschade. Nu har jag precis blivit klar med allt, väntar bara på att tiden ska gå =P Vill inte komma till jobbet för tidigt ju. haha.
Nej får ta och ge mig nu, har slut på ord för tillfället. =P

Skriver sen när jag är hemma igen!

Ha det bra!

Puss.

sista dansen

Godkväll/natt gott folk! =P

Det var ju som sagt sista danslektionen idag för oss. Gick inte särskilt bra med tanke på att jag fick ont i min fot efter solningen med faster Maria. Men gjorde så gott jag kunde iallafall.
Körde hem till syrran efteråt och gjorde det vi brukar göra. Dvs hon klämde mina finnar. haha. hon ser ju de som inte ens syns. Sen gjorde vi en blogg tillsammans. haha! Precis när vi har blivit klara lägger internetet av! så det blev inte så mycket mer med det. Får fixa det imorgon orkar inte nu och det känns ju dumt att göra som jag vill när vi båda har den. =)
Skriver ner adressen till den senare när vi har fixat färdigt.
Körde hem lite innan 23 för att hinna se sex and the city. =P hihi
Nu har jag bara fastnat framför både tv och dator, men det blir nog snart sängen om inget roligt händer. =P

Hörs senare idag!

Sov gott och dröm sött!

Puss.

sådärja

Hellu igen!

Nu har jag precis kommit efter solningen med faster Maria. Höll på att somna ett x antal gånger men lyckades hålla mig vaken tillslut. =)
När jag vilade innan hörde jag att hemtelefonen ringde och att mamma sen snackade med min syster. (syrran pratar så högt i telefonen så det gick inte att missa att det var hon!) Iallafall så hade hon hittat en liten kajabebis när hon var påväg till pizzerian på lunchen. Hon ville alltså att vi skulle ta hand om den! haha. Mamma fick ju säga att vi inte kunde ta hand om den med tanke på att vi har Felicia, så syrran skulle se om den var kvar nu när hon skulle ta tåget hem. haha så typiskt henne! =P det är vad man kallar en äkta djurvän! Hon tog hand om massa duvor och kaniner när vi var mindre. En gång kom hon hem med en råtta som bet henne i tummen! haha! När vi bodde i Frenninge hittade hon också en kaja mitt på gatan och även den fick hon ta hand om. Vi byggde en stor utebur till honom och han fick heta Piraten. haha. Allt gick bra tills han bröt benet. =/ Mamma försökte fixa det genom att spjäla benet med en tandpetare eller vad det nu var! men det blev inte bättre så morfar fick avliva honom. =( Men det var ju för att han skulle slippa ha ont och leva inne i hela sitt liv.
Aja över till något annat nu.
Dans halv 8 ikväll, var egentligen sista gången förra veckan men vår lärare var sjuk då så det fick skjutas upp en vecka.
Får se om vi kanske går den andra kursen sen. men tror nästan inte det.

Nej nu ger jag mig, är för trött fortfarande. haha


Meddo. =)


Kaja

Skriver senare igen!

Puss.

seg

Goddag folket!

Just nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Pratar lite skit med Sara i mobilen nu, ska snart ta min p-pilla sen är det vila en stund på soffan innan faster Maria kommer och hämtar mig och vi kör och solar lite. =)

Skriver mer sen om jag orkar haha!

Ha det gött!

Puss.

idag

Hej på er gott folk!

Vaknade med den satans värken idag igen. Bara till att bita ihop och gick upp och diskade innan jag gjorde kaffe till mamma, sen duschen och frukost och tillslut gjorde jag mig iordning. Körde och hämtade pappa för att dra med honom till Valdermansro där jag skulle besiktiga bilen för första gången. haha blev helt förvirrad när snubben sprang fram och tillbaka och tryckte och hade sig. Fick ingen direkt kontakt med pappa då han snackade med någon taxi snubbe.


Fick besked om att mina strålkastare där framme var trasiga, det var något med reflektering. Fatta inte så mycket men pappa får hjälpa mig med det! haha. Efter det körde jag pappa hem sen till Sandby för att jobba min första dag på Evas hembageri.
Gick faktiskt helt okej. Chefens fru tyckte att jag skulle klippa ner mina naglar och ta bort gelen. Tänker iallafall inte göra det med tanke på att jag bara står i kassan och då spelar det ingen roll eftersom jag inte bakar något. Råkade även ta fel rulltårta men det är ju inte så lätt när dom ligger tillsammans med olika smaker. Fast kunden tyckte ju att det var en självklarhet att man ser skillnad på det när han ringde och klagade men jag fick ju förklara att jag faktiskt var ny och att detta var min första dag och då förstod han lite iallafall.
Fick inte gå ut och röka heller när där inte var några kunder, så blev helt störd på det med. Men imorgon tänker jag fan inte hålla mig i fyra timmar!
Så det blev en cigg så fort jag satt mig i bilen. Blev faktiskt två för jag rökte en till när jag nästan var framme.
Nu har jag iallafall fått i mig lite mat, gårdagens spaghetti och köttfärssås! =D lika gott idag så varför inte. =P
Får väl gå och lägga mig tidigt idag. Ska börja halv 7 imorgon bitti. Så får köra mamma och syrran till jobb innan jag själv kör vidare till Sandby.

Skriver kanske mer sen. =P

Ha det bra!

Puss.

igen.

Hej igen folket!

Gud vad jag har skrivit idag! haha!
Humöret har iallafall stigit en aning. =)
Nervositeten börjar också stiga lite inför imorgon. Ska ju provjobba på Evas hembageri som jag har sagt innan. =P
Får helt enkelt ta det som det kommer.
Har precis ätit lite glass och väntat på att Sex and the city skulle börja igen, hängde inte med riktigt innan. =P Kan aldrig få nog av det programmet! =D
I väntan på det tänkte jag titta lite på Scrubs på 6an men det var ishockey där så fick se när Finland vann över Kanada! Haha Heja Finland! =D


Vaniljglass med chockladsås och honungsmelon! mums =D

Sen är det nog sängen som gäller! Fast först en cigg och en ipren, känner nämligen att den hemska värken är på väg igen!

Hörs imorgon!

Sov gott och dröm sött!

Puss.

flämt!

Hej igen folket!

Just nu är mitt humör inte det bästa!
Verkar inte som om jag får komma in på Tetra Pak än iallafall, får se hur det blir till sommaren. Hoppas!
Känns bara så himla värdelöst just nu. Vill verkligen dit igen ju! Trivdes så himla bra där! =/
Men får ju se hur det blir på Evas hembageri. Kanske trivs lika bra där, eller mer, eller mindre.
Det är verkligen inte läge till att ha negativa tankar nu får då blir det bara värre.
Tur det är Sex and the city nu så jag får annat att tänka på för tillfället!
Snart mat också, spaghetti och köttfärssås. mums =D

Nej reklamen är slut nu!

Skriver kanske sen igen!

Puss.

jaha.

Hallå hallå gott folk!

Då var det måndag igen. Vaknade halv 7 av att mamma ringde och väckte mig och gav mig numret till en av cheferna på Tetra Pak. Så ringde honom 10 minuter senare och frågade om dom skulle ta in mig eller inte. Fick inget direkt svar men får se hur det blir. Syrran kanske kan fixa. Hoppas!
Annars är det Evas hembageri som gäller ett tag framåt. Lite synd att det bara är halvtid där. Hade ju hellre haft heltid på Tetra Pak. Men det löser sig tillslut. =)
Somnade om efter att jag hade ringt mamma igen och snackat lite med henne och vaknade inte förrän kl 11 med en otrolig mensvärk såklart!
Så från kl 11 till nu har jag varit ute med Donna, rensat kattlådan, plockat in disk, tagit en ipren och värmt vetekudden och haft den på magen tills mamma kom och ätit frukost. Känns som om jag inte kommer göra så mycket mer vettigt idag.
Ska  se om det är något roligt på tv nu annars blir det väl någon film. =)

Skriver senare igen!

Ha det så bra!

Puss.

egen dippa

Hej igen folket!

Kom på att jag gjorde en egen dippa innan ju! =P



Gjorde den på:
1 msk Lätt creme fraiche
2 tsk Taco sauce medium
Lite Vitlök och örter
Lite Grillkrydda

Har aldrig gjort den innan så testade mig fram. =) Men den blev helt okej, tillochmed mamma åt den! =D hahha

Nu ska jag nog gå och lägga mig innan jag somnar med datorn i knäet! =P

Sov gott och dröm sött!

Puss.

söndag.

Godkväll folket!

Gick upp till faster Maria innan och störade mig som vanligt. Inte bra att vara trött när man är där. =P Stackars faster Maria och Anders! hihi
Körde lite innan 13 och hämtade syrran och sen mamma för att köra och sola lite. =) Blev bara 11 minuter idag, orkade inte med värmen. =P Efter det körde vi inom Ica Maxi för att syrran skulle köpa kött och lite sånt sen körde vi hem till henne. Niklas hade redan förberett grillen lite så det tog inte lång tid innan vi hade maten på bordet. =) Gott var det också!
En stund efter att vi hade ätit efterätt körde jag och mamma hem och satte på Twilight! Rätt bra film! =D
Sen filmen tog slut har jag inte gjort mer nytta än att gå sista rundan med Donna. =P
Tittar på Never been kissed nu på trean. =) Har aldrig sett den innan så tänkte att jag kunde passa på att se den nu när den väl visas på tv.

Skriver kanske mer sen. =)

Puss.

trött

Goddag gott folk!

Trött som tusan idag. Sitter uppe hos pappa nu, tänkte ringa till faster Maria och störa henne lite. hihi
Har inte så mycket att skriva just nu. Orkar inte tänka haha. =P

Skriver sen!

Puss.

Lördag

Goddag gott folk!

Idag ska jag och syrran ut och sola nånstans så hinner inte skriva så mycket här just nu. =P
Men lägger in lite bilder från igår. =P
Skriver mer sen om jag hinner!

Ha en bra dag!


Syrran och Bianca =)


hihi


Glass =D


Jag och syrran =)


Syrran =)


Puss.

fullt upp

Hejhej folket!

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit skriva alls.. =/
Gick upp vid halv 1 och åt frukost sen körde jag och syrran till mobilia och yrade runt där i några timmar.. Köpte en bikini som jag spanade på sist jag var där, och tre shorts i olika färger. haha man kommer nog se mig på ett visst avstånd när jag har de rosa shortsen på mig.. =P
Syrran köpte också en massa så det tog ju lite tid för oss att bli klara. Sen körde vi till Meddo och solade en kvart, sen bar det av till mamma för att hämta lite fler kläder till mig, när jag nästan var färdig kom syrran på att hon hade glömt sin förlovningsring i solariet (haha hon är lite förvirrad ibland. =P ) så vi fick sätta oss i bilen och köra dit igen för att hämta den. När vi kom tillbaka stack syrran till Netto och jag gick upp för att hämta mina kläder och filmen som mamma och Christer tittade på, det var nämligen en hyrfilm som jag och mamma hade kvar sen Syrran och Niklas var hos oss sist så skulle den lämnas idag. =) Fick gå ner till Netto sen och hjälpa syrran bära påsarna plus mina väskor haha. Inte lätt.. =P
När vi väl hade fått in allt i bilen körde vi till OKQ8 och köpte gas till deras grill sen till Limhamn och lämnade filmerna ochj tillslut hem till Bunkeflo och äta mat och duscha och göra sig iordning för att sen köra till Entré och se den nya X-men filmen. =) En helt okej film faktiskt. =P
Nu kom vi hem för typ två timmar sen. Satte oss i soffan och slog på tv:n och vilken film visas inte där om inte en annan av X-men filmerna haha!

Nej nu ska jag sova! Upp "tidigt" imorgon och kan gå ner till en gräsmatta och sola lite. =P

Sov gott!

Puss.

valborg =)

Godkväll gott folk!

Var alldeles för trött för att orka skriva när jag kom hem från Lund.
Men hann inte vila så länge heller.
Gick ner till Pildammsparken vid 17:30 och började äta pastasalladen som mamma hade gjort. =) gott var det!
Sen kom Jari och Marie ungefär en timme senare och sen satt vi där och mös. =)
Ljusshowen började inte förrän 21:30 så det blev lite segt att komma dit så tidigt, men när den väl var slut så packade vi ihop och gick hem. Syrran och Niklas skulle egentligen också kommit dit men de fastnade på Niklas mormors kalas. =)
Så de kom och hämtade mig en stund efter att vi kommit hem igen. =)
Så nu sitter jag här hos dom och ska strax sova. Har precis spelat Scene it på Xbox 360. =P Jag losade stort som vanligt. =P Men det var kul iallafall även om alla var halvdöda. haha.

Nej soffan kallar, fast först balkongen med Sara. =D

Sov gott!

Här kommer lite bilder från kvällen.


Gott med vindruvor. =D


Och kex. =P


Mamma. =) hihi bara för att hon är så söt!


Mina naglar efter att Sabbe hade fixat! =D


Månen =)


Våra grejor i en himla röra. Folk bara trampade ner det nästan.. *morr* haha

Puss.

RSS 2.0