glömsk?

Godkväll folket!

Glömde skriva igen igår.. Eller kommer inte ihåg om jag verkligen glömde eller om det bara var så att jag inte orkade. hehe ja minnet sviker mig för ofta känner jag. =P

Kom iallafall ut till både fyndbörsen och spillepengen.
Fick köpt massa smink på fyndbörsen. =)

Blev förvånad över hur det såg ut på Spillepengen, det var inte så som jag hade tänkt mig men det var fint ändå. Gick runt och tittade på "gravstenar" och tänkte att det finns säkert ingen med Donnas namn på eftersom vi inte fick någon information om det. Hittade en där det stod "Vår Älskade DONNA 13 År Vi Glömmer Dig Aldrig", det är ju inte säkert att det är vår Donna men allt stämmer ju in på det. Blev en aning irriterad över att det inte står datum eller att vi ens har fått höra något om att de skriver skyltar så. Funderar lite på att ringa till de som har fixat det och be de skriva en ordentlig skylt. För på andra skyltar så står det när hunden/katten föddes och gick bort. Rätt ska vara rätt!
Samtidigt som jag känner "Är det verkligen lönt? Hon finns ju ändå alltid i mina tankar och i mitt hjärta!"
Så jag vet inte, ska fundera mer på det, betalade ju för att hennes aska skulle få ligga där. Beslutsångest!
Tände iallafall några ljus för henne på kvällen. =)

Idag har jag inte gjort mer än duschat, jobbat, ätit och tittat lite på tv, samt tjattrat i telefonen med Sara. =)
Stackars Dixie (Saras katt) hon löper så hon springer runt och mjauar lagom högt för att jag ska höra det mer än bra i telefonen, stackars Sara+familj som får stå ut med det också. =P
Men som tur är (?) så blir lilla Dixie steriliserad på onsdag. Hon kunde ju fått riktigt fina kattungar någon gång i framtiden. =P hehe.

Blev riktigt arg innan på jobb, folk från Ikea på Bulltofta kom och skulle hjälpa oss att packa upp varor+ lära oss lite om det. Jag fick ju inte lärt mig så mycket eftersom snubben som jag var med vägrade förklara för mig, så det slutade med att jag jobbade med Linda som hade hunnit få lite mer koll på läget. Så vi fixade det ganska bra.
Sen städade ju folket inte undan efter sig heller, så jag och Linda sprang runt och plockade massa skräp på golvet när vi var klara, då började de andra städa lite de också. Men det varade inte länge. Ikeafolket fick sluta en kvart tidigare än oss från Manpower och vem fick städa upp resten?! Jo vi! Arrrrh! Jag var inte glad då ska ni veta!

Nej har en fruktansvärd värk i mina ben nu så ska strax göra mig iordning för sängen. =)

Hade en jätterolig dröm om Michael Jackson inatt! =) Den kanske kan komma tillbaka? Var ju kul att snacka skit med honom och åka fin bil. =P

Godnatt allihopa! Sov gott och dröm sött!

Grattis till Vera ännu en gång! <3

Puss.


Glömde ju lägga in bilden på min dator igår. =P

3 dagar.

Godmorgon folket!

Gud vad jag är uppe tidigt idag, vaknade 8:30 helt pigg. Gick upp efter misslyckade försök att somna om igen. =P

Sitter nu här med min nya laptop i knäet! =) Köpte den igår med Faster Maria och Anders. Körde runt i massa olika affärer innan jag betalade denna på Siba.

Eftersom jag har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna så ska ni få en liten uppdatering på det. =)

I Torsdags jobbade jag ju, därav det korta inlägget som jag skrev då. =P

I Fredags gick jag upp 9:50 och åt frukost, sen bar det av hem till pappa för att klippa honom och efter det tvättade min motor i bilen som han har tjatat om i månader nu haha. Efter det körde vi bort och fick min motorhuv polerad igen, pappa upptäckte ju att det var lite missar på den sist och det gick ju inte för sig! hehe.
När det var fixat och klart körde jag och hämta mamma sen syrran för att lämna de på Tetra Pak så de kunde hoppa in i sina minibussar och åka iväg på tipsrunda. =)
Efter det körde jag till Staffanstorp och fick fixat mina naglar. =D Körde Sabbe hem när vi var klara och sen när jag själv skulle köra hem till Malmö hamnade jag på fel väg så jag var nästan i Lund, snacka om förvirrad haha!
Sen kom jag på att Michelle kanske skulle till Nova med Eva, så ringde och frågade om hon var där, och jo det var de så jag brummade dit och gick där med de en stund. =)
Körde sen till Almgården och hämtade Faster Maria och Anders för att köra de till Anders mamma så hon kunde få kaffe. =)
Åt på Burger King på Jägersro och köpte 2 linnen på 3 minuter. haha rekord! =P
Sen var det hem och sega lite innan jag satte mig i bilen igen för att hämta mamma och syrran på Öresundsterminalen.
Usch ja det var en händelserik Fredag det.

Igår hände inte så mycket egentligen, körde och letade dator i princip hela dagen. =) hittade ju den tillslut på Siba, körde sen hem till Faster Maria och Anders för att han skulle fixa lite med virusskydd och sånt smått och gott. Var hemma ca 20. Hade stor lust att gå ut på Lilla torg men ingen ville/kunde följa med mig så jag stannade hemma med mamma och tittade på tv. =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju strålande sol ute. Ska nog köra till Fyndbörsen sen och köpa lite nytt smink. Kanske putsa fönsterna också.
Har iallafall bestämt mig för att köra ut till Spillepengen och se hur det ser ut där på minneslunden.
Donna skulle ju fyllt 14 år idag! <3

Skriver mer senare.

Ha en bra dag!

Puss.


imorgon

Godkväll folket!

Orkar inte skriva något vettigt nu. Ska strax sova.

Så skriver mer imorgon när jag har tid, har lite att göra. =)

Sov gott och dröm sött!

Puss.

jag vet

Godkväll folket!

Jag vet att jag är dålig på att skriva här, men faktum är att jag hinner i princip inte. Går upp tidigt och jobbar till 19 sen kommer jag hem och äter sen sover, hinner titta lite på tv och koppla av i en timme kanske, beror helt på hur trött jag är.

Ska strax gå och lägga mig igen. =P

Har bara glömt berätta att jag har sjukt ont i kroppen sen jag var med Syrran i stallet i lördags, red en häst som givetvis skulle galoppera iväg med mig helt plötsligt när vi var påväg ut i vattnet. Och jag som aldrig har ridit ensam innan (alltid syrran som har gått brevid och hållt i hästen) kunde ju inte få stopp på hästen, så jag hade inget större val än att hålla mig kvar eller kasta mig av i farten. Självklart höll jag mig kvar för allt vad jag kunde och orkade!
Hoppade dock aldrig av hästen förrän jag hade varit ute i vattnet med den och var tillbaka i stallet, men syrran och Magda fick hålla i ena tygeln. =P hahha fy fan vad rädd jag blev!

Nej nu räcker det för idag!

Ska upp tidigt imorgon också ju.

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.

hehe

Goddag gott folk!

Piggnade aldrig till i fredags.. =P Jo det gjorde jag men fick så mycket att göra helt plötsligt så hann aldrig skriva här igen, och det var samma visa igår. =/

Ska till Ribban med syrran och mamma nu, så skriver kanske senare igen. Funderar på att ta med datorn till almgården sen så kanske Anders kan fixa den. =)

Ha en bra dag och njut av solen!

Puss.


Neej!

Godmorgon gott folk!

Jag som hade tänkt sova till iallafall 10, vaknade för en stund sen av att min högra vad höll på att låsa sig. Fick sätta mig upp och vinkla den i flera olika vinklar innan jag kände att det började försvinna. Det försvann dock inte helt, känner lite n'r jag går. Skyller på jobbet eftersom jag fick stå jättemycket på tå igår. Suck, hatar det för det gör ju så satans ont också!

Funderar nu på om jag ska gå och lägga mig i sängen och försöka sova vidare eller om jag ska stanna i soffan och slå på en film. =) Film låter mer lockande eftersom det var så längesen jag tittade film själv. Eller ja, det blir ju med Felicia nu. =P

Så nu ska jag gå och göra lite te sen välja en film.

Skriver mer senare när jag har piggnat till lite också. =)

Puss.

Mer.

Hejhej folket!

Har precis tittat klart på NCIS.. =) hihi!

Ska ut och röka lite nu sen göra mig iordning och sova.

Så skriver mer imorgon..

Är ju ledig på Fredagar tackochlov! =D

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.

Godnatt.

Hej folket!

Är alldeles för trött för att skriva något vettigt idag.

Så det blir bara godnatt. =)

Puss.

Tisdag.

Hejhej folket!

Dagen på jobbet har gått i slowmotion! Är så tröött nu så ska slänga mig i sängen när jag är klar här.. Eller nej måste fixa min lunch till imorgon också juuuu... ååååh!

Här kommer iallafall lite bilder från när jag och Sara var och badade utanför Lödde någonstans för ett litet tag sen. =P

 


Haha det läskiga var att när denna bilden togs, såg varken jag eller Sara någon svan på bilden i kameran. =P Fast blev ju ganska bländad av solen så kan ju vara därför. =)

Fräck bild tagen av Sara =)

Miin coola bild på Saras coola bil.. =P Eller ja, Monas =P

Vilka fossingar är mina tro? =P

Månen =)

Nej vet ni vad nu ska jag fixa så jag kan få sova lite inatt och förhoppningsvis slipper jag vakna kl 5 imorgon bitti av att Mamma fönar håret. =P hhihi

Natti natti!

Puss.

Måndag.

Godkväll folket!

Är trött efter dagen på jobb. Har ont i benen och fötterna. Jäkla skor!

Ska iallafall lägga in lite bilder från olika tillfällen. =P Kommer ta tid men det får gå ändå.

Börjar med när vi var hos Mormor & Morfar. =P


Påvägen dit blev jag rastlös i bilen eftersom syrran körde. =P

Hämtade upp Elvis hos några som Syrran och Niklas känner. Syrran är helt förälskad i den hunden, kanske kan bero på namnet. haha =P

Den rackaren ville inte sitta still utan skulle hela tiden vara i någons knä. haha

Rex var på plats som vanligt. =)

Söta mamma. =)

Mormors favoriter. =P

Muffinsarna som jag och Syrran bakade, de blev inte så fina som vi hade tänkt oss men de gick åt ändå. =)

Sådärja nu orkar jag inte lägga in fler bilder idag. =P Kommer mer imorgonkväll.

Tack Faster Maria för att du påminde mig =D Gör det gärna imorgon med hahah

Ska slöa lite nu sen sova.

Godnatt!

Puss.

illa illa.

Godkväll gott folk!

Ja, jag vet jag vet, jag är asdålig på att uppdatera varje dag! =/

Har haft fullt upp som vanligt, tänkte faktiskt skriva i Lördags, men stack ner och handlade lite skit sen halvsov jag på soffan. =P

Så nu får ni en liten (?) uppdatering på de senaste dagarna.

I Fredags var jag ju ledig (guud så skönt det var att sova till 9:45!), passade på att dra med mamma till stan vid 11 och shoppa loss. Var inte hemma förrän 15 och då var det dags att få något i magen, så sprang ner och köpte en falafel till mamma och en hot dog till mig. =)
Efter "maten" hoppade jag in i duschen och gjorde mig sen iordning inför kalaset för Farmor och Faster Maria kl 18.
Satte mig i bilen 17:20, lagom stressad, körde till Almgården och hämtade upp lillebror Jonas. Var hos Farmor och Farfar prick 18:00 men då hade inte ens Faster Maria och Anders kommit, inte de andra heller.. =P Så vi var först för en gångsskull.
Kalaset var trevligt med god smörgåstårta och trevligt sällskap där alla var goa och glada. =) En lyckad kväll!
Körde sen tillbaka till Almgården för att klippa pappa och var sen uppe hos Faster Maria och Anders en stund till. =)
Kom hem ca 00:30 och gick och la mig i princip direkt.

Upp klockan 7 igår för att vara på Katthotellet i tid. =) Faster Maria kom och hjälpte mig vid 9 och sen körde vi vid 10:30.
Kom hem och segade lite sen från ingenstans kom jag på att jag skulle ner och leta efter en primer, så sprang ner på Lindex och kollade där men hittade inget, gick in på parfymaffären men hon sa att jag skulle använda puder. Dooh det gör jag redan men jag får endå de satans ränderna på ögonlocken så ögonskuggan blir helt f*ckad! Gav dock inte upp utan gick in på Lindex igen för det kändes som jag hade missat den, och jovisst hade jag det! Haha! Kostade dock 100:- för 7 ml! Sanslöst men man ska ju inte använda så mycket varje gång så det bör räcka ett tag. =P
Köpte en blommklämma till håret också som är helt underbar, i looove it! =D
Fick springa in och köpa blommor till Niklas mamma sen också.
Det där konstiga samtalet som jag fick av syrran i torsdags var inte sådär jätteroligt när jag väl fick reda på vad det gällde. =(
Sånt som tyvärr alltid måste hända i livet.
Men men, körde iallafall tillbaka till katthotellet sen och efter det skulle jag hämta syrran för hon skulle göra sig iordning med oss här hemma. Ellerhur hon tvingade upp mig och fick i princip välja kläder till henne. =P haha fast det är alltid kul. Fick gå en liten runda med Bianca också. =)
Var här hemma  ca 18:30 och då skulle vi göra mig och mamma iordning också! =P Var inte i stan förrän 21:30. haha ja det är mitt fel! =P

Kvällen blev lyckad. =) Trevligt folk på lilla torg. Följde med syrran och Niklas hem och kom inte i soffan förrän 3:30 inatt! =O

Sov till 12:40 idag, kom knappt upp ur soffan. haha lagom seg, dock inte bakis som vanligt. =P
Körde till Jaji och Misan med syrrans och niklas dator vid 15 eftersom den klyddade inatt och ville inte starta. Så testade en massa grejs hos de och då fick vi igång den tillslut. =P eller ja de, jag gjorde inte mycket nytta haha.
Körde sen till Net on net och så köpte jag nudlar för 1:- st. haha. =P Hittade även en fjärrkontroll som man kan ha flera enheter på så den åkte också med mig hem. =) Så istället för att ha 3 olika har vi nu 1 =P Härliiigt!
Var även inne på festivalen innan och käkade mat. =P Slapp vi laga något, negativa med det är att jag inte har någon lunch till jobb imorgon, men får väl köra inom Shell och köpa något där. =P

Nej nu går ögonen i kors. =P

Ska få tummen loss och lägga in massa bilder imorgon!

Faster Maria: du får påminna mig! =P Hihi!

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.


Torrt öga. =/

Godkväll folket!

Måste bara börja med att nämna att mitt högra öga blir typ uttorkat när jag är trött och tittar på tv.. Förstår inte för så har det inte varit innan, det började för kanske en månad sen.. Skumt men sen försvinner det efter en stund igen...

Sen nu för en stund sen upptäckte jag ett sår på mitt lår (haha!), förmodligen från arbetsbyxorna eftersom de sitter löst.
Och skorna som vi har på jobb ska man ju inte tala om! Snacka om att ha skoskav.. =(
Men det försvinner väl snart det med hoppas jag.. Orka liksom!

Syrran är ju skum också, ringde precis så svarade jag eftersom mamma har gått och lagt sig.
Jag: - Hallå
Syrran: - Hej är mamma där?
Jag: - Nej hon har gått och lagt sig, vadådå?
Syrran: - Okej nej vi pratar med imorgon okej hejdå.
Jag: - Öhh hejdå

Klick!
Haha förstår mig inte på den kvinnan ibland. =P Men det ligger nog i släkten. =)

Nej nu ska jag gå och kränga lite goooooda knäckebröd som jag smakade första gången hos Lenny och Carro. =)

Skriver mer imorgon och ska försöka få tummen loss och lägga in bilder också!

Godnatt sov gott och dröm sött!

Ska ju inte glömma att återigen gratulera Faster Maria och Farmor! =) <3

Puss.


Trött.

Godkväll folket!

Orkar inte skriva något vettigt just nu..

Skulle mest bara skriva för att det skulle vara så. =P

Ska gå och lägga mig nu. Orkar inte ens se klart NCIS och då är jag TRÖTT! =(

Skriver mer imorgon om jag orkar, inte lätt att jobba 8-19 varje dag. =/

Är iallafall ledig alla fredagar+helger! skönt är det!

Godnatt sov gott och dröm sött!

Puss.

fy på mig... igen!

Godkväll gott folk!

Var så trött igår när jag kom hem vid 16 så gick bara runt och segade. Dagen på jobb bestod ju bara av information om stället från typ tre olika snubbar, dock nästan samma ord också! Fick inte så mycket gjort, höll på att flytta saker från lagret och upp på andra våningen. Massa klydd helt enkelt.. =/
Försökte få med mamma till stranden för det var ju så fint väder, men hon ville inte, ringde till Syrran och de skulle först handla och äta så skulle hon ringa mig efter det. Ellerhur, hon ringde mig 19:45! Då halvsov jag på soffan så jag orkade inte sticka till stranden då, hon föreslog en fika i stan istället men inte ens det orkade jag. =P Så en kvart senare smsar hon mamma och frågar om hon vill fika med henne. Så mamma blev hämtad runt 21. Haha. Tur jag stannade hemma iallafall =P
Var ju tvungen att se NCIS 23:00 så höll mig vaken tills dess, gick och la mig direkt efter det, med andra ord kl 00:00.

Då kan ni ju tänka er att jag var lagom seg kl 6:40 imorse! Höll på att somna igen när jag åt frukost och återigen när jag satt i bilen påväg till jobb. Tur det inte är så långt haha.
Var mycket mer att göra på jobb idag, monterade ihop hyllor som alla varor står på osv. Fick även klättra upp på en stor stege och sätta fast några saker vid lamporna i taket. Fick ju rädlsa för stegar när jag jobbade på Tetra pak eftersom någon skakade stegen ganska mycket när jag stod på den (och den var ändå liten!), trodde fan att jag skulle trilla ner. Men att klättra på anläggningarna där var ju inga problem. =)
Men det kändes iallafall skönt när det var gjort.
Slutade exakt 19:00 idag och har nyss ätit min middag för idag.

Tänkte vila lite på soffan tills NCIS börjar. =) Måste ju se det, ja är man besatt så är man. hihi.

Sen är det nog inte så mycket mer för idag. Kanske lägger in bilder sen om jag inte somnar helt och hållet. =P

Återstår att se!

Ha det bra!

Puss.

Jag och tid...

Goddag folket!

Jag och tid är inte riktigt bästisar längre. Tycker jag hinner inte med allt som jag vill hinna med... =/
Men det löser väl sig så småningom.

Kanske ska berätta lite vad som har hänt de senaste dagarna. =P

Fredagen bestod ju mest av jobb på katthotellet. =)
Blev även uppringd av en från Manpower och fick reda på att jag skulle på intervju kl 11. Blev lagom stressad där eftersom det skulle komma folk och lämna katter kl 10. Sen tar det ju ca 30 minuter att köra in till Malmö igen. Men tänkte att det hinner jag ju om kunderna kommer i tid. Och givetvis ringer Annette och berättar att en kund har kört vilse av någon konstig anledning. Varken jag eller Annette förstod det eftersom kunden har varit där ett x antal gånger innan. =/
Kom ifrån katthotellet när kl var 10:40! Men hade en himla tur med trafikljusen i stan, så var framme precis till 11. =)

Mötet gick bra och fick skriva på kontrakt och sånt, sen till mitt vanliga problem.. Arbetskläder! Tröjor och sånt är inga problem eftersom jag kan ha lite större på mig, men dock till en viss gräns. Fick t-shirtar i storlek M och jag simmade i de, så de är i tvätten nu och ska krympas lite. =P
Byxorna däremot var ju ett större problem. Veronica (typ min handledare) fick ringa till Grolls och säga att jag skulle komma dit och hämta ett par byxor och beställa ett par med knäskydd. Kommer ju krypa runt lite på golvet. =P

Sagt och gjort! Tvingade med Pappa och hämtade upp honom vid 12 eftersom jag var osäker på var stället låg. =P
Lämnade honom sen igen vid 12:40 och körde hem och slängde i mig en Grandiosa-pizza (liten) 13:15 sen var det dags att köra tillbaka till Manpower för att närvara vid informationsmötet som började 13:30 och träffa det andra folket som ska jobba på den nya Ikea. Kan ni tänka er att jag kom dit i tid?!

Träffade iallafall på Rebecca, en tjej som har gått i Michelles klass i högstadiet så det kändes skönt att ha ett ansikte som man kände igen. =)
Vi blev uppdelade i 2 team, och min teamledare visste visst vem syrran var så det kändes ju också lite bättre då. =)

När vi var klara där vid 15 var det dags för mig att köra till Katthotellet igen. Städade och hade mig sen skulle Pär Sundberg komma och hämta sin Felicia kl 16:00. När jag ser att det kommer en bil med en mor och dotter i som har med sig en transportbur blir jag lite förvirrad eftersom Felicias transportbur var i hennes rum. =/ Då skulle de egentligen hämtat sina katter dagen efter! Haha förvirrade typer. =P
Sen kom Pär och hämtade sin Felicia så snackade lite skit med honom. =) Trevlig snubbe den där.

Körde hem vid 18 och hoppade in i duschen direkt, sen kom Sara och så åt vi och gjorde oss iordning för att först köra hem till Syrran och Niklas och gå ut med Bianca och sen ta bussen till Lilla Torg. Var framme i stan vid 22:30 och kom inte in någonstans på Lilla Torg eftersom det var 23årsgräns! Suck! Tappade lusten att söka vidare efter något annat ställe att sitta på så vi gick till Centralen och tog bussen till syrran och Niklas igen. Slängde oss i soffan och slötittade på en film sen somnade vi båda.
Vaknade 3 på natten och jag gick ut med Bianca igen, sen var det sängen som gällde.
Sov som en stock tills 9:30 på lördagen då Stich (undulaten) började kvittra och ha sig!
Gick upp vid 10 och Sara lämnade mig hemma till 13:30, cyklade sen ner till Ribban där Mamma låg och stekte. =)
Fick med henne ner i vattnet. Skönt =)

Kom hem och somnade på sängen sen vaknade jag lagom till middagen. =)
Gjorde mig sen iordning väldigt segt och körde till Almgården vid 21:30 för att kolla in vad det var för folk på Gårdsfesten.=)
Träffade Lenny och Carro där och satt på gräset och snackade skit. Pappa var också där såklart =)
När vi blev trötta på att sitta där gick jag, Lenny och Carro hem till dem och gjorde nudlar. =) Fick även smaka på ett av de godaste knäckebröden någonsin! =) Ska ner och köpa sådana sen! =D
Körde hem när klockan var 01:40 och snackade lite skit med Sara sen. =)

Idag vaknade jag kl 12! Så har mest bara gått och segat, försökte få med mig någon till stranden men dock utan resultat. =/
Håller nu på att tvätta mina arbetskläder så de kanske kan bli lite mindre iallafall. =P

Orkar inte skriva mer nu. =P Lägger in lite bilder senare också från när vi var hos mormor och morfar m.m. =)

Ha det bra!

Puss.

Trött.

Godkväll folket!

Blev inget besök på Manpower idag, kanske imorgon. =P

Ska iallafall till Katthotellet och jobba lite där. =)

Kanske ska berätta lite vad som har hänt idag. =P

Gick upp vid 9:30 tror jag det var, åt frukost och körde hemåt runt 11.
Var hemma till 12 och packade ihop det sista som skulle tvättas sen var det bara till att kila ner i tvättstugan och sätta igång. =)
När vi var klara med tvätten åkte vi till Ekohallen och gick in på Skopunkten, jag tänkte att jag skulle ha nya skor men det var mamma som gick ut därifrån med ett par och jag tomhänt. hah. Sen gick vi in på själva Ekohallen och hämtade vår matta som vi skulle hämtat förra veckan! Då när vi beställde den sa snubben att de skulle ringa när den var framme, men när mamma ringde innan och frågade var den blev av så sa de att de inte alls ringer upp folk och berättar när sakerna är framme. SUCK!
Men vi fick med den hem iallafall + lite annat skit. Som kattsand, kakor och karameller. =)
Kom hem och satte mina vinglas m.m i källaren sen åt vi kycklingpytt till middag. Gottgott!
Efter maten rullade vi ut den nya mattan, blev så tjusigt! =D

Sen hände inte så mycket på ca en timme. Körde till Sara vid 19 och sen körde vi till något ställe och tog ett kvällsdopp. =) Mysigt men det var jättelånggrunt så vi fick ju gå hur långt som helst! haha.

Efter badet körde vi till Lödde och åt på Max. Åt den nya milkshaken och något annat. Gott som fan var det! =D

Sen körde vi till Saras jobb och tog en cigg med Malin och snackade lite skit. =) Trevligt!

Därefter var det dags för mig att köra hemåt. Ska ju upp tidigt imorgon!

Så nu blir det inte mycket mer här. Ska lägga in bilder imorgon när jag har tid. =)

Sov gott och dröm sött!

Puss.

Glömde

Godkväll! Glömde skriva innan. :p ligger i gästhuset med mamma och syrran bredvid mig och ska sova. :) Ska bort till manpower imorgon och snacka med en kvinna där, kanske ska börja jobba i 4 veckor på den nya ikea. :) får se. Nej ska sova nu. Skriver imorgon någongång. :) Godnatt! Puss.

Påväg

Goddag folket! Sitter i bilen nu påväg till mormor och morfar. Ska inom blentarp och hämta en hund som syrran och niklas ska passa. :) Har haft fullt upp hela dagen. Har bakat mina muffins med syrran. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men de är goda iallafall. :) Nej skriver ikväll hos mormor och morfar. :) Ha en fortsatt bra dag! Puss.

Trött.

Goddag folket!

Är äckligt trött nu. Orkade inte skriva igår och det är knappt att jag orkar nu. Men känner att det behövs.

Gårdagen var ju lite si och sådär. Var hemma och slöade i soffan med Sex and the city avsnitt och sen åkte jag till faster Maria och umgicks lite. Farmor var också där en stund sen körde vi henne hem. =)
Var även med i Skånskan igår så mamma hade klippt ut bilden på mig och jag tog med mig det till faster Maria för att låta Anders lägga in den på datorn.
När klockan var 21:20 höll vi på att skicka över den till mig genom msn. Det är då faster Maria tar upp Softis (kaninen), som hade blivit sjuk, och inser att hon nog är påväg att ta sina sista andetag.
Så vi sprang ner till bilen och körde till Djursjukhuset. Hon började sprattla i faster Marias famn så jag fick ta över och försöka lugna henne, när vi kom fram levde hon inte längre. =(
Men gick ändå in för att kolla så att hon inte bara var medvetslös eller nått, så sköterskan tog pulsen på henne och konstaterade att hon var borta men kallade ändå på en veterinär som också tog pulsen och kände lite på henne..
Var sjukt sorgligt. =(
Men det gick ändå hyffsat snabbt för hon hade blivit lite dålig igårmorse men på kvällen blev det ju mycket värre.
Det är det som är det värsta med djur. De skänker en så mycket glädje när de lever och så mycket sorg när de går bort.
Kom hem ca 23:00 och slängde mig i soffan sen snackade jag lite med Sara innan det var dags att sova..

Idag har jag varit med Pappa och fixat hans bil och träffat Maria på Mobilia. Köpte ett par örhänge som jag tänkte köpa när jag och mamma var där sist men som vi glömde bort sen. Nu har jag de iallafall. =)
Snackade med Michelle och bestämde att vi skulle träffas i Lund. Så körde hem och tog min p-pilla sen körde jag mot Lund. Blev riktigt irriterad på en som körde i 50 på en 90 väg! Det var bara en fil också så kunde ju inte köra om!
Sen när jag väl hade kommit ifrån honom så hamnar jag fan bakom en som kör i 60 på en annan 90 väg. Höll på att bli riktigt galen där!
Och då när jag var påväg hem för att ta min p-pilla så stannar jag vid ett övergångsställe för en tant skulle över och sen när jag kör några meter så kommer det några killar som cyklar rakt framför mig och då var där inget övergångsställe eller nånting! Neeeeej bara cykla framför mig och förvänta er att jag ska stanna! Höll fan på att köra över en av dom! Aaah vad arg jag blev, fick ju tvärnita för att inte köra över idioten. Hjärtat bultade satan där ett tag...

Kom iallafall fram till Lund och när jag skulle köpa biljett till bilen så tar automaten bara kort! (den har tagit mynt innan.) Och givetvis så tar sådana automater inte Maestrokort, bara för att jag har det!
Så fick köra runt centralen och ställa bilen där.. Suck..

Fick iallafall ätit på Gräddhyllan, blev dock lite besviken för de hade ändrat lite på min favorit. Sen tog det 20 minuter att få maten också. suck vad jag klagar. hehe =P
Men hade trevligt iallafall.

Nu ska jag nog springa ner till Hemköp och köpa choklad så jag kan göra muffins till imorgon. =)

Skriver kanske sen igen.

Puss.

Ja, där står jag. Retar mig på att jag håller i dörrhandtaget. =P haha

Sjukt rolig film!

Godkväll folket!

Lyckades bränna mina stackars kinder och min näsa i solen idag. Aja det är iochförsig bra så jag kan få lite färg i ansiktet någon gång! =P Tycker inte om att ha solen i ögonen och även om man blundar så ser man ju allt i en blånyans sen. Iallafall jag. =P Men idag gav jag mig inte, jag skulle tvunget ha solen i ansiktet! Mahahah.
Var tillochmed nere och tog ett dopp i det blå med Syrran och Rebecca. =) De var lite sega i början för det var lite kyligt i vattnet men efter en stund hakade Rebecca på mig som gick längre och längre ut. Tillslut gav Syrran med sig och kom efter oss. =P
Blev en massa glass, godis, läsk/vatten och skitsnack. 
Så totalt 4 timmar på Ribban idag med Mamma. =)

Blev inget tittande på lägenheten i Kävlinge idag. Hittade bilder som mäklaren hade lagt ut och det såg ju inte jättelockande ut där, men vi kommer nog åka och titta på den ändå. När nu det blir är en annan fråga. =P

Har nyss kommit hem från bion. Var och såg Baksmällan med Pappa och Lillebror. =) Sjukt rolig film. Och stackars Jonas hamnade brevid en skum kvinna som snackade i mobilen när vi satte oss. Hon pratade såpass högt att alla hörde vad hon sa. Det gick ju inte att undvika att hon hade varit i kyrkan och hon bodde på hotell så snart hade hon inga pengar kvar, kyrkoheden var jättetrevlig och bla bla bla... Mitt i filmen säger pappa att hon har somnat, och jo det hade han ju alldeles rätt i. För där satt hon med munnen öppen och huvudet bakåtlutat och snarkade. Haha kunde knappt hålla mig för garv. =)

Nu är jag lite småtrött, ska se om Sara är vaken så hon kan röka med mig. =)

Sen blir det nog sängen.

Sov gott och dröm sött!

Puss.


Soliga Söndag!

Goddag gott folk!

Solen skiner och fåglarna kvittrar. =P

Jag och mamma ska snart sätta oss på cyklarna igen och cykla till Ribban. =) Idag ska vi inte somna iallafall, tror jag. =P hihi!

Senare bär det av till Kävlinge för att kolla en lägenhet och ikväll väntar biosalongen på mig, pappa och lillebror Jonas!
Ska se Baksmällan. =P

Nej inte så mycket mer att skriva nu.

Hade en konstig dröm om faster Marias kanin inatt.. lilla söta Softis. =)

Skriver sen när vi är hemma igen!

Puss.



Gäsp.

Godkväll gott folk!

Sitter hemma i soffan och tar det lugnt. =) Ska titta på Sommarkrysset med mamma.

Jobbade sista dagen på Evas hembageri idag ju, gick bra. =) Körde och köpte en blomma när jag hade slutat och lämnade den och snackade lite skit med Kristin och Julia. =)

Kom hem och bytade om sen körde jag och mamma till Ikea. =) Fick köpt min muffinsform! =D Har dock inte gjort muffins än men det blir kanske imorgon. Köpte lite annat smått och gott också.

Lämnade av grejorna i bilen sen gick vi in igen och åt på restaurangen. =)

Var hemma i ca en timme sen satte vi oss på varsen cykel och trampade ner till Ribban och la oss på gräsmattan och somnade! haha. Sov i ca en timme, sen gick vi och tog en mjukglass innan vi cyklade hem. =) Mysigt men lite småkyligt.

Så direkt när jag kom hem bytade om till mina sköna studentkläder. =)

Nej slut för tillfället.

Skriver senare igen när jag har fått tillbaka mitt goda humör! =P

Puss.

RSS 2.0