fy på mig... igen!

Godkväll gott folk!

Var så trött igår när jag kom hem vid 16 så gick bara runt och segade. Dagen på jobb bestod ju bara av information om stället från typ tre olika snubbar, dock nästan samma ord också! Fick inte så mycket gjort, höll på att flytta saker från lagret och upp på andra våningen. Massa klydd helt enkelt.. =/
Försökte få med mamma till stranden för det var ju så fint väder, men hon ville inte, ringde till Syrran och de skulle först handla och äta så skulle hon ringa mig efter det. Ellerhur, hon ringde mig 19:45! Då halvsov jag på soffan så jag orkade inte sticka till stranden då, hon föreslog en fika i stan istället men inte ens det orkade jag. =P Så en kvart senare smsar hon mamma och frågar om hon vill fika med henne. Så mamma blev hämtad runt 21. Haha. Tur jag stannade hemma iallafall =P
Var ju tvungen att se NCIS 23:00 så höll mig vaken tills dess, gick och la mig direkt efter det, med andra ord kl 00:00.

Då kan ni ju tänka er att jag var lagom seg kl 6:40 imorse! Höll på att somna igen när jag åt frukost och återigen när jag satt i bilen påväg till jobb. Tur det inte är så långt haha.
Var mycket mer att göra på jobb idag, monterade ihop hyllor som alla varor står på osv. Fick även klättra upp på en stor stege och sätta fast några saker vid lamporna i taket. Fick ju rädlsa för stegar när jag jobbade på Tetra pak eftersom någon skakade stegen ganska mycket när jag stod på den (och den var ändå liten!), trodde fan att jag skulle trilla ner. Men att klättra på anläggningarna där var ju inga problem. =)
Men det kändes iallafall skönt när det var gjort.
Slutade exakt 19:00 idag och har nyss ätit min middag för idag.

Tänkte vila lite på soffan tills NCIS börjar. =) Måste ju se det, ja är man besatt så är man. hihi.

Sen är det nog inte så mycket mer för idag. Kanske lägger in bilder sen om jag inte somnar helt och hållet. =P

Återstår att se!

Ha det bra!

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0